Fotbal

Ce Cizme Are Cristiano Ronaldo

Una dintre cele mai populare ghete de fotbal cu un veritabil cangur din piele superioară este Adidas Copa. Indoor ghete de fotbal – fotbal de Interior pene de cauciuc plat talpa cu crampoane. Ei uite ca usor adidași cu profil mai mic se potrivesc. Artificiale sol ghete de fotbal – sunt utilizate pe cel mai nou tip de gazon artificial domenii. Durabil cauciuc știfturi sunt bine răspândite și mai scurte.

Real Madrid, de asemenea, băncile mai mult de 100 de milioane de dolari anual din pactul cu Adidas. Dacă aveți de gând să joace fotbal pe gazon artificial, gazon de fotbal, ghete sau pantofi sunt una dintre cele mai importante piese din echipamentul va achiziționa. Opta pentru piele. Terenul de fotbal cu crampoane pot fi din piele sau piele sintetica.

Acestea și alte mai multe opțiuni sunt doar câteva dintre motivele de cumpărare ghete de fotbal de idoli este încă în valoare de a încerca. Ghete de fotbal folosit pentru a cântări 500g atunci când uscat și de două ori la fel de mult atunci când sunt ude. Producătorii au început a face mai ușoare ghete de fotbal atunci când au fost conștienți de faptul că plăcuțele venit în contact cu mingea pentru aproximativ 10% din joc.

Gheață pene sau crampoane sunt un tip de piroane, care de obicei sunt atașabil sub tălpi de pantofi (în astfel de cazuri, de asemenea, numit „pantof lanțuri”) pentru a preveni alunecarea, mai ales pe gheata. Există mai multe variante pe modul în care acestea sunt montate, uneori cu benzi de cauciuc sau o montura fixa în fața toc, ceea ce le face ușor pentru a elimina atunci când nu este în uz. În Australia, prezoane pe Australian ghete de fotbal sunt în mod tradițional denumite „stații”.[12] Înainte de a modern din material plastic tălpi, acestea au fost adesea înlocuite cu șurub-in prezoane lemn. Undershorts/dresuri trebuie să fie de aceeași culoare ca principalele culoare de pantaloni scurți sau în partea cea mai de jos a pantaloni scurți – jucătorii din aceeași echipă trebuie să poarte aceeași culoare.

În marea BRITANIE sunt, de obicei, „ghete de fotbal” (eventual înlocuiți „fotbal” de un alt sport, dar nu „fotbal”, care este un sinonim pentru „fotbal” în marea BRITANIE). Individuale proeminențe de pe bază (care presupun că sunt, de asemenea, numit „pene” din SUA) sunt numite „butoni” sau „piroane”. Hard ground ghete de fotbal – teren Tare (HG) ghete de fotbal sunt pentru jucătorii care joacă pe soare coapte suprafețe sau câmpurilor goale în cazul în care patch-uri de iarbă au fost purtate departe.