Fotbal

Nike Pitchman Ronaldo Creează $216M În Valoare Pentru Adidas; Messi Trimite $111M Înapoi La Nike

ISBN . Pentru un suporter, indiferent dacă sunt sau nu locuiește în orașul de echipa, echipa culorile sunt cel mai important simbol al fotbalului credință, domina orice alt simbol sau culturale sensul ca națiune, clasă socială sau politică de partid. Cei mai mulți copii se joacă pe iarbă va purta firma sol ghete care sunt fie din plastic știfturi sau lame. Ronaldo este semnătura jucător din brandul Nike și Mercurial vapor boot gama. Ronaldo a fost sponsorizat de Nike de la începutul carierei sale.

Dar, în ciuda toate hype din jurul Cristiano, el este o adevarata afacere, și nu e de mirare că jucătorii vor să poarte aceeași pereche de pantofi poartă. În timp ce multe pene fabricate astăzi pentru fotbal poate fi folosit pe gazon artificial sau natural, suprafețe, multe pene turnate sunt concepute și bine servit pentru utilizarea pe gazon artificial. Turnate crampoane au tendința de a oferi o mai bună tracțiune pe suprafețele artificiale, întrucât detasabila capse pe crampoane au tendința de a fi prea gros pentru gazon artificial și nu oferă o aderență adecvată pe o astfel de suprafață. Detasabila ghetele sunt definite ca fiind acelea în care știfturi sunt detașabile, de obicei, prin atașarea sau detașarea unui metal sau plastic piesa la partea de jos a pantofului.

Cu toate acestea, este mult mai popular folosit pentru a se refera la cleated pantof în sine. Pe baza pe termen popular definiție, este practic sinonim cu un fotbal adidas. Ambii termeni se referă la același tip de pantof.

Direct din cutie, Flyknit limba și captusit toc simt foarte bine pe picior, și ca cangur piele pauze de-a lungul timpului, boot devine doar mai mult de o bucurie de a purta.

Inițial, vârfuri de metal au fost folosite. Crampoane de Metal au fost scoase în afara legii de mai multe Cursuri de Golf, care acum necesită moale piroane. Moale piroane sunt, în general, realizate de un anumit tip de material termoplastic.