Fotbal

Pot folosi pantofi de funcționare pentru alte sporturi?

Întreaga germană naționale partea a purtat Adidas cizme în timpul Cupei Mondiale FIFA 2006. O altă firmă germană Puma pilot pantofi sunt Regi, Evospeed, Evopower și Evotouch purtate de Sergio Agüero, Marco Reus, Cesc Fabregas și Antoine Griezmann. Pentru rugby, cu șurub-în stud este de preferat, mai ales în pozițiile de prop, prostituată, și de a bloca, în cazul în care mai mult de prindere este necesar pentru grămezile normale.

Cu toate acestea, este mult mai popular folosit pentru a se refera la cleated pantof în sine. Pe baza pe termen popular definiție, este practic sinonim cu un fotbal adidas. Ambii termeni se referă la același tip de pantof.

Pentru fotbal pe gazon sau iarbă artificială, unii jucători purta regulat firma sol ghete de fotbal. Dar purtarea regulată ghete de fotbal pe gazon reduce foarte mult viața de boot, așa companii precum Nike au dezvoltat ghete de fotbal pentru gazon artificial (AG). Jordan PSG Fotbal Colectie de Ghete Jordan Brand își unește forțele cu Paris Saint-Germain pentru colectarea lor două ediție specială meci kituri, Phantom Vision și Vapori de încălțăminte și îmbrăcăminte echipa. Cu Jumpman este afișat pe toc de fiecare boot, în picioare împotriva subtile de culoare închisă sau superioare și asociat cu o talpă roșie.

Inițial, vârfuri de metal au fost folosite. Crampoane de Metal au fost scoase în afara legii de mai multe Cursuri de Golf, care acum necesită moale piroane. Moale piroane sunt, în general, realizate de un anumit tip de material termoplastic.

Sportul a fost numit „fotbal” în SUA, din cauza existenței unui alt tip de echipa de sport numit „Fotbal American”, prin care un jucător se poate înscrie prin care trece mingea cu mâna. Pentru a preveni confuzia între cele două sporturi de echipă, doi termeni diferiți au fost create. Acum că acest lucru a fost stabilit, este întotdeauna mai bine să știi contextul cuvântului pentru a evita neînțelegerile.